Suomipono neiti

Avoimet työpaikat ideapark paimio

avoimet työpaikat ideapark paimio

Hakijoilta toivomme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisä yritys, lisä otsikko, lisä ». Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Jos siis etsit työpaikkaa, jossa on joustavat työajat sekä mielenkiintoinen ja vauhdikas työympäristö, olet oikeassa osoitteessa!

Avoimet työpaikat ideapark paimio - Avoimet ty?paikat

Työnkuvaus, subway -ravintoloilla työskentelevän Sandwich Artistin tehtäviin kuuluvat kaikki ravintolan työtehtävät, joita ovat muun muassa: - Leivän ja ruoan valmistus Subway -konseptin mukaan. Tukkukuormien purku ja kuormakirjojen tarkistus. Henkilökuntamme tunnuslause on jokainen viilto ratkaisee. Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Käytämme vain parhaita raaka-aineita. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämä ja kehittä koko henkilöstövuokraustoimialaa. Filter results by: Lajitteluperuste  : Vastaavuus, päiväys, työpaikan tyyppi, lisä sijainti. Hanko Sushi Ideapark hakee nyt osa-aikaisia työntekijöitä täysin uuteen ravintolaansa Lempälässä sijaitsevaan Ideapark- kauppakeskukseen. Työpaikalla työskennellän myös kassalla. Päivittäin ja viikoittain suoritettavat siivous- ja puhdistustehtävät. Työtä tehdän hallilla maalaamossa vuorotyönä ma -. Odotamme sinulta löytyvän hygieniapassin, loistavat asiakaspalveluvalmiudet sekä hyvä asenne ja pilkettä silmäkulmasta! Töihin Subway -ravintoloille, laajennumme jatkuvasti ja etsimme ravintoloihimme töihin ripeitä, asiakaspalvelun osaavia henkilöitä Sandwich Artisteiksi. Päivä- ja viikkoraporttien täyttäminen sekä mahdolliset muut raportointiin liittyvät tehtävät. Parhaille tarjoamme tilaisuutta myös ravintolan johtajaksi, ehkäpä joskus oman liikkeen omistajaksi ja franchising-yrittäjäksi.

Avoimet työpaikat ideapark paimio - Avoimet ty?paikat

Kaupunki valitse toimiala valitse tästäHotelli, ravintola ja cateringTeollisuus, rakentaminen ja logistiikkaImportRekryLäkärit. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Teemme kaikki annokset käsin, paikanpällä. Myynnin tuntiraporttien seuranta ja niiden perusteella tehtävät jatkotoimenpiteet. Klikkaa tästä ja täytettävä hakemus aukeaa uuteen ikkunaan. Tulosta sivulla:, seuraava  tilaa sähköpostiisi tätä hakua vastaavat työpaikkailmoitukset. Työhön koulutetaan, joten aikaisempi kokemus sushin valmistuksesta ei ole välttämätöntä. Mikäli haluat tietä lisä Sandwich Artistin työstä ennen hakemista, ota yhteyttä lähimpän ravintolaasi. Mikäli et saa hakemusta auki, tarkista selaimesi asetukset. Lisätiedot: Mikäli haluat tiedustella lisä, olethan rohkeasti yhteydessä. Täytä sähköinen hakemus, mikäli sihteeriopisto net panoseuraa tampere olet kiinnostunut työstä Subway-ravintolan Sandwich Artistina. Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Jani Raatikainen. Etusivu, avoimet työpaikat, maalari (teollisuus) 50896685, etsimme metallialan asiakasyrityksellemme Akaaseen osaavaa ruiskumaalaria. Siksi annoksemme ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu. Titta Saarinen, henkilöstökonsultti, smile Henkilöstöpalvelut Oyj, ilon kautta töihin. Luomalla työpaikkahälytyksen tai tilaamalla ilmoitukset suositelluista työpaikoista hyväksyt ehtomme. Se välittä työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistä kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Täyttämiäsi tietoja käytetän sopivuutesi arvioinnissa ravintoloiden avoimiin paikkoihin. Huomioithan, ettei aina ole tarjolla avoimia työpaikkoja. Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Voit muuttaa suostumustasi koskevia asetuksia milloin tahansa peruuttamalla tilauksen tai noudattamalla ehdoissamme ilmoitettuja ohjeita. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. Ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Töihin vilkkaan ostoskeskuksen uuteen Hanko Sushi-ravintolaan? Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja. Laadukkaan sushin lisäksi Hanko Sushi merkitsee miellyttävä ja rentoa sushi-hetkeä yksin, kaksin, perheen kesken tai isommallakin porukalla. Kokemus metalliraepuhalluksesta katsotaan eduksi. Katso kaikki avoimet työpaikat haulle, paimio. Yli 20 000 työpaikkaa odottaa hakemustasi Duunitorilla. Katso ja hae töitä nyt! avoimet työpaikat ideapark paimio

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *