Mr xperienceunited

Runo rakkaalle miehelleni porvoo

runo rakkaalle miehelleni porvoo

M Sinä olet varmaankin ihan poikki, kun olet juossut minun ajatuksissani koko päivän. Niin silloin kai Annaa rakastat, ja te kaksi sovitte yksiin." Kaarina Helakisa Tahdon sua suukotella. Sinä vannoit pitäneesi tähtiä kämmenellä, että kissat olivat suudelleet lintuja, kielot kukkineet pakkasessa. Se sanoo, että omapahan on valintasi ja itse valitset, kuinka paljon kärsimystä säkkiisi mitataan. M Ystävä on ihminen, joka tietä sinusta kaiken, mutta silti pitä sinusta. Kun et ole tällä. M Tiedätkö mitä on ihastus? Yhdessä kun kuljetaan, ilot murheet jaetaan. Sinut pitäisi karkottaa maasta kierittä suklaassa ja höyhenissä ja tuoda minun luokseni. Kenkä meni rikki, jalka hiertyi verille. Ja pyhänä mennä korvasieneen ja kuukusia kerän? Jos toinen jä jälkeen, toinen odottaa, kun toinen puhuu, niin toinen kuuntelee, kun toinen on vaiti, toinen hiljenee ja auttaa toista löytämän sanat. Ystäviä tänän koitan muistaa, kevät saapuu niin ajatuskin luistaa! Hän juonut on mahlan mun maljastain, hän syönyt on syömeni nuoren. runo rakkaalle miehelleni porvoo Eppu Nuotio Hän imi, hän puri, hän puristi mun, ja hylkäs kuin omenan kuoren. Ja mieti miksi itse sait tämän viestin. Jos olisit kyynel, en uskaltaisi itkeä, koska voisin menettä sinut. M Kädessäni onnea kannan, ystävyydellä sen sinulle annan. Jos todella todella rakastat hänen oikkujansa huumorilla noudatat. M Sinä siellä minä tällä, ystäviä joka sällä. M Jos laittaisin euron sästöpossuuni joka kerta, kun ajattelen sinua, olisin miljonäri. Lämpö suklaan sulattaa, mutta ystävyyttä ei milloinkaan.

Yst?vyys ja: Runo rakkaalle miehelleni porvoo

runo rakkaalle miehelleni porvoo Jos todella todella rakastat hänen kiukkunsa tiehensä karkotat. Tommy Tabermann Yritit puhua sydämelle järkeä ja se nauroi sinulle. Jos toinen kompastuu, niin toinen auttaa kädestä ylös. Jos menetät rahaa, et menetä mitän.
Runo rakkaalle miehelleni porvoo 913
runo rakkaalle miehelleni porvoo 679
Alastomia naisia saunassa isot tissit suomi Pam Brown Tulit elämäni hiljaa hiipien. "Tarkistin vain että olet siinä, ystäväni.". M Teen mitä vain vuoksesi, pakastan mummoni, lennän luoksesi.

Videos

G-queen, porvoo #1.

Runo rakkaalle, keskustelu: Runo rakkaalle miehelleni porvoo

Ja sängyssä tajuaa, erehdyin. Pikku peikko, takkutukka, pitkä häntä, risa sukka. Sillä voi kukittaa elämän teitä, sillä voi kuivata kyyneleitä. Jos rakastaa ei saa unohtaa, jos unohtaa ei saa rakastaa. Tämä on se kohta. Rakas minkä lie sopan taas olet keittänyt. Yks sentän lohdutus mulla on: Sait myrkkyä myös sinä multa. M Ystävyys on kuin kukkamaa, se pieniä ihmeitä kasvattaa. Anteeksi nyt anna sana jokainen. Tuulen kanssa laitoin tuhat viestiä. Torkkuminen kukantuoksuisessa pimeässä on ihanaa. Tommy Tabermann Meidän ei tarvitse kysellä toisiltamme. Sen ryttyisenä sulle kannoin, runo rakkaalle miehelleni porvoo käteesi sen annoin. Tommy Tabermann Sinut pitäisi karkottaa maasta niin kaunis Sinä olet viedä toiselle planeetalle sellaiselle jossa ei ole sanoja vaan kuiskitaan suudelmin. Sydän herkeämättä lyö, oli päivä tai. Tiedämme toisen lempikukan ja lempituoksun. Parasta maailmassa on ystävä jolla on pehmeä ja lämmin sydän. Vaikka varoitin, sanoin, älä luota, usko. Tykkät mulle hymyillä, etkä piilossa lymyillä. M Älä pelkä jos kuussa joku lihava mies hyökkä sinun huoneeseesi ja kaappaa sinut säkkiin. M Ystävä rakas, ihminen pieni, tulit elämäni, valaisit tieni. Selkäydin, ydinmehu, iho, tuoksu. M Ekan kerran kun näin sinut, lämmitit sydäntäni. Helppo aloittaa, vaikea lopettaa ja mahdoton unohtaa. Sinusta tahdotaan sitä mitä on niiden alla. M Kun elämä myrskyisenä pauhaa, ei anna lepoa, eikä rauhaa. Ettei särkyisi taika, vaan tulisi onnen aika. M Olen se lumihiutale joka taivaalta sun takkiisi takertuu ja kiinni sinuun painautuu. Hyvä ystävä on kuin koti - siitä ei voi koskaan luopua.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *