Fetissi panotarinat

Naisen vartalo seksiä naisille

Mutta silloin ajattelin automaattisesti, että kyllä jokainen jaksaa odottaa sen kuus viikkoa jälkitarkastukseen ja sen jälkeen miehen tulee nähdä enemmän vaivaa niin kyllähän se nainen sitten haluaa varmasti. Kohteliaisuutta, kuten tervehtiminen, oven avaaminen ja pahoittelu, jos sattuu törmämän toiseen. Ehkä he ajattelevat, että en pysty pitämän huolta itsestäni? Äiti istui kädet sylissän ja näin miten hänen toinen polvensa oli tahriintunut spermaani ja säri oli aivan märkänä. Minä keitän kahvia, juoko joku muukin, kysyin. Painoin naamani äidin sukkahousujen peittämiä alushousuja vasten. Oli menossa maaliskuun alku ja olin tullut viikonloppuvapaalle. Ehkä senkin takia, että koen liian monen ihmisen tunnistavan minut (mutta kirjoitan silti kilometripostauksen seksistä näille tuhansille seuraajille, logic?). En enä pelännyt mitän, koska olin näyttänyt tunteeni äitiä kohtaan aivan selvästi äsken olohuoneessa. Tunsin nenäni hajun jota kutsuin kiiman tuoksuksi. Kun hän sai viimeinkin verhon paikoilleen hän käntyi jolloin hän oli horjahtaa niin minun täytyi ottaa hänen pakarastaan lujasti kiinni. Äidin vagina supisteli minun penikseni ympärillä hänen itkunsekaisten huutojensa säestäessä meidän yhdyntä, äidin ja pojan. Jaha isä on lähdössä taas, hän huokaisi. Se oli paisunut jo ison rusinan kokoiseksi, pyöritin kieltäni sen ympärillä ja kuulin korviini äidin kiihkeät äneen huudetut purkaukset. Äiti oli saanut vaatteet vaihdetuksi ja alkoi ottamaan vanhoja ikkunaverhoja pois olohuoneesta.

Naisen vartalo seksiä naisille - Panoseuraa netist? - seksiseuraa

Oli lauantai-iltapäivä ja vanhempani olivat lähdössä isän pomon juhliin. Ajattelin, että jos olisin tällä pitkän ajan niin voisin unohtaa asian eikä se olisi pällimmäisenä mielessäni koko ajan. Imetys luo omat haasteensa, ja alku voi olla tasapainoilua sen välillä, että tänän maitoa tulee huonosti ja huomenna liiankin hyvin. Jäin uteliaisuuttani kuuntelemaan hetkeksi. En ollut kyennyt ajattelemaan selkeästi äsken vaan olin toiminut täysin alitajuisesti himojeni ohjaamana. Keitä vain, minä juon ainakin äiti vastasi, töissä en ole ehtinyt juomaan lainkaan. Vaikka seksi on ja on aina ollut kivaa, on siihen seksikkäseen mielentilaan itsensä saaminen joutunut aikamoiseen mankeliin synnytyksen jälkeen. Emme puhuneet sen kummemmin, äiti laittoi tuomansa ison muovikassin olohuoneen sohvalle.

Perinteist? seksi?: Naisen vartalo seksiä naisille

Oli irtsas tunne naida omaa äitiä joka ulvoi otteessani mielettömästi jalat levällän. Piilotin puolijäykän elimeni takaisin housuihin ja kännyin äitini puoleen. Hän pästi änen huulieni puristuksessa sormeni koskettaessa äidin klitorista joka tuntui pienenä ulokkeena sormeani vasten. Et voi mennä töihin huomenna tuon näköisenä sanoin hänelle. Nousin seisomaan ja vedin äidinkin jaloilleen. Lähdin kotiin vähän ennen yhtä yöllä ja menin nukkumaan. Siitä huolimatta että pidän meikeistä ja meikkaamisesta, olen yleensä aika laiska ehostamaan. Olin kaapillani etsimässä vaatteita, kun tajusin jonkin olevan huoneessa. Äidin pienehköt rinnat olivat roikkuvassa asennossa heiluen äidin nytkyessä otteessani.

Pillun tyydytys: Naisen vartalo seksiä naisille

Elä niin viattomuuden ja koskemattomuuden kuplassa, että ei osaa edes ajatella mitän seksikästä. Silläkin uhalla, että tätä ehkä joku pitä epäsopivana. Valkoiset alushousut olivat tiukasti äidin jalassa ja kumilanka puristi äidin kumpaakin reittä ja suutelin molempia reisiä ja aloin hivuttaa pikkuhousuja nyt pois. Puhumattakaan siitä, kuinka paljon pelotti tietty oma ruumiinosa google sähköposti kirjautuminen joensuu sen jälkeen kun olin tunnin maannut jalat puuduksissa tikattavana sen jälkeen kun ompeleva kätilö oli vastannut kysymykseeni tikkien märästä. Kroppani palautui tältä osin ennätysajassa, mutta tietyn varovaisuuden se jätti. Leipomisesta, eli ihan oma valinta. Se ajatus pässä ei varsinaisesti aiheuta mitän viettelijätär-fiilistä sekän. naisen vartalo seksiä naisille

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *